Villa
Sommerhus
Tilbyg
Transformation
Ombyg
Landsted
Erhverv
Forside /

Arkitektur

Hos Sølvsten Arkitektur er stilen enkel og tager udgangspunkt i nordisk minimalisme, der bygger videre på vores stolte arkitekturtraditioner og tilfører projekterne vores signaturer.
Vi er en lille specialiseret tegnestue, der møder vores kunder i øjenhøjde. For os er lydhørhed, tillid og ærlighed nøgleord i samarbejdsprocessen.

Vi glæder os til at hjælpe jer med arkitektopgaver indenfor boligarkitektur, hvad end det drejer sig om en ny villa, tilbygning og ombygning, landsteder samt erhvervsprojekter.

Villa

Villa

Med tegnestuens mange års erfaring indenfor boligarkitektur, er villaer én af vores spidskompetencer. Med udgangspunkt i grunden, skræddersyer vi den nye villa efter Jeres behov. De rammer, der skal favne en hverdag, hvor funktion og æstetik skal forenes i en højere enhed.
Se alle villaer

Sommerhus

Sommerhus

Familiens fristed. Der hvor tempoet sænkes og tiden står stille. Hvor relationen til naturen er essentiel og der hvor de indre og ydre rum smelter sammen i harmoni.
Se alle sommerhuse

Tilbyg

Tilbyg

Det kræver stor omhu, at bygge til en eksisterende bolig. Der skal være en balance mellem det nye og det eksisterende. En tilbygning skal berige helhedsbilledet af boligen samtidig med, at familiens behov opfyldes i naturlige rumforløb.
Se alle tilbygninger

Ombyg

Transformation

Et transformationsprojekt kan have mange udgangspunkter. Fælles for ethvert transformationsprojekt er, at udtrykket ændres radikalt. Det kan handle om ombygning, tilbygning eller blot facadeudtryk
Se alle transformation

Ombyg

Ombyg

At ombygge en eksisterende bolig, kræver ofte vi gentænker grundplanet, så det følger familiens ændrede behov. Ombygning og renovering af en bolig kan være en spændende opgave, hvor det eksisterende er for godt til at destruere, men som kræver gentænkning i nye sammenhænge.
Se alle ombygninger

Landsted

Landsted

Landstedet som typologi, hvad end det er i traditionel forstand eller det moderne landsted, opføres ofte i landzone. Der er typisk tale om flere bygningsvolumener som skal relatere sig til hinanden samt et stort grundareal knyttet til.
Se alle landsteder

Ombyg

Erhverv

Vi løser gerne jeres erhvervsprojekter – og har arbejdet i både ind- og udland med flere forskellige typer af projekter. Vi har både udarbejdet domiciler, kontorbyggeri, rækkehuse og dobbelthuse for developere samt senest et klubhus på Aarhus ø.
Se alle erhvervsprojekter