Profil

 

Tegnestuen har flere års erfaring med udarbejdelse af en lang række projekter i form af villaer, sommerhuse, tilbygninger og erhverv. Med denne erfaring fokuseres der nu i et nyt projekt, Sølvsten Arkitektur.

Stilen er enkel. Den afspejler mødet mellem det nordiske moderne rå udtryk og omhuen for detaljen, overflader og materialesammensætninger.

Målet for ethvert projekt er at skabe en helstøbt arkitektur, der tilgodeser den individuelle kundes ønsker og behov. Derfor er en tæt dialog med kunden det bærende element på tegnestuen. Arkitektarbejdet er en proces, hvor det er vigtigt, at kunden føler ejerskab i projektet og kan se sig selv afspejlet heri. Funktionaliteten og æstetikken skal forenes i en enkel helhed, der giver plads til detaljen. Det er netop i detaljen, der tilføres karakter og personlighed. Tegnestuens kerneområde er boligen, hvor det individuelle og nære kommer til udtryk i en tidløs arkitektur.

Udgangspunktet er et åbent sind og en nysgerrig tilgang til enhver ny opgave. Det er her dialogen åbner op for mulighederne og det individuelle udtryk. Der er stort fokus på at forstå kundens behov men samtidig også være på forkant ved at udfordre og skubbe til grænser.